3D Завеси

3D Завеси

           

„Врвен производ и најнов светски тренд!”


Платното кое се користи за изработка на овие најсофистицирани завеси е изработено со специјална врвна технологија, па тродимензионалниот ефект е резултат на комплетниот производ.
Овие завеси даваат врвна елеганција на еден дом.
         
                     
                     
            3d1.jpg 3d2.jpg 3d3.jpg 3d4.jpg 3d5.jpg