Роло Завеси

Роло Завеси

           
Роло завесите сe модерни, едноставни и лесно се вклопуваат во ентериерот.

Имаа двојна функција и тоа:

– заштита од сонце
– декоративна завеса

Достапни се голем број на бои и дезени, лесно прилагодливи за секој дом.

Видови Роло завеси:

    Полиестер – Роло Завеса
    Black Out – Роло Завеса
    Screen – Роло Завеса


Полиестер – Роло Завеса

Овој тип на завеса наоѓа најширока примена, бидејќи има најголем број на модели од такви што пропуштаат светлина до декоративни завеси.

Достапни се како еднобојни и дизајнирани.
         
                     
                     
            rolo1.jpg rolo2.jpg rolo3.jpg rolo4.jpg rolo5.jpg rolo6.jpg rolo7.jpg rolo8.jpg