Доместик Дооел

29+ Годишно искуство

Обработка и шиење на завеси, монтажа и демонтажа на различни видови и типови на корнизи.
Стручни совети за уредување на домот (Соработка со Архитекти и Студија за Архитектура и Дизајн).

Доместик ДООЕЛ

29+ годишно искуство

Доместик Компани е фирма која е создадена во 1990 год. и се уште континуирано работи и е присутна на Македонскиот пазар. По тој повод Ви ја промовираме нашата нова веб страница за да постигнеме уште поголема соработка и комуникација со Вас.
Промоции

Промоции

Тековни
Настани

Настани

Вашиот текст