Дрвен венецијанер

Дрвен венецијанер

           

„Комплетно природен и еколошки производ„


Дрвениот венецијанер е уникатен производ за широка употреба. Изработен е од дрвото Америчка Липа.

Достапен е во две димензии: 25 мм и 50 мм.

Го има во разни нијанси на дрво, и тоа како:

  -  Бука
  -  Махагони
  -  Цреша
  -  Костен
  -  Венге

Или обоено и лакирано со висок сјај, со специјални антиалергиски бои (бела, крем, сива, црна).
         
                     
                     
            Drven-venecijaner1.jpg Drven-venecijaner10.jpg Drven-venecijaner11.jpg Drven-venecijaner2.jpg Drven-venecijaner3.jpg Drven-venecijaner4.jpg Drven-venecijaner5.jpg Drven-venecijaner6.jpg Drven-venecijaner7.jpg Drven-venecijaner8.jpg Drven-venecijaner9.jpg