Зебра Завеси

Зебра Завеси

 

           

„Модерни завеси за ултра модерни домови – Зебра Завеси или Ден / Ноќ Завеси”


Платното што се користи за изработка на овој тип завеси е направено со два дела: провиден дел- мрежа и непровиден дел – полиестер. Ова платно е произведно со напредна технологија на ткаење и има висок квалитет.

Зебра завесите имаат двојна функција, првата е пропуштање на светлина, а другата функција на оваа завеса е да затемнува. Секако нејзината декоративна улога е уникатна и незаменлива.

Оваа завеса функционира така што ротира во правец горе – долу, па така таа се отвора или затвора т.е. станува провидна или не провидна.

 
Ден/Ноќ Завеси:

   • Стандардна серија
   • Класика
   • Серија со фалти (Плисирана)
   • Серија со 3 бои
   • Дигитален принт

         
                     
                     
            zebra10.jpg zebra11.jpg zebra2.jpg zebra3.jpg zebra4.jpg zebra5.jpg zebra6.jpg zebra7.jpg zebra8.jpg zebra9.jpg