Панелни (Јапонски)

Панелни (Јапонски)

           
Овие завеси се препорачуваат кај лизгачки прозори и врати. Може да се движат од десно кон лево или во обатна насока.

Ширината на еден панел може да биде од 60 цм до 100 цм, а корнизата е достапна со 3 или 4 канали.

За изработка на овие завеси се нуди голем избор на платна и дезени.
         
                     
                     
            panelna1.jpg panelna2.jpg panelna3.jpg panelna4.jpg panelna5.jpg panelna6.jpg panelna7.jpg